fbpx

Marktstraat 38

1411 EA Naarden

VERKOCHT

Bouwjaar
Tot 1906

Ruimte
191 m²

Bouwlagen
2

Omschrijving

In de historische Vesting van Naarden gelegen MONUMENTAAL WINKEL – WOONPAND met totale oppervlakte van 191 m².

Het uit de 18e eeuw stammende pand is gelegen aan de levendige Marktstraat, tegenover de supermarkt van Albert Heijn en te midden van cafés en restaurants.

Dit markante rijksmonument is voorzien van een gepleisterde lijstgevel en wordt door de eigenaar gebruikt in de combinatie wonen/werken; de begane grond en de tussenverdieping (deels) zijn in gebruik als winkelruimte, de eerste verdieping en een deel van de ruimte op de tussenverdieping wordt gebruikt ais woonruimte.

Dit royale Vestingpand is uitermate geschikt in deze wonen/werken combinatie en biedt vele mogelijkheden voor winkel, galerie of bedrijf aan huis (bestemming detailhandel). Totale oppervlakte 191 m².

Indeling: begane grond: entree, winkelruimte, (gewelf)kelder, werkplaats, (voormalige eetkeuken), doorloop naar de schuur c.q. werkruimte.

Tussenverdieping: winkelruimte, verdeeld in twee ruimten, die in verbinding staat met de winkelruimte op de begane grond;

1e verdieping: ruime woon-/eetkamer, open keuken, aansluitend een ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van toilet, douche en vaste wastafel;

Via losse trap naar twee grote bergzolders met de mogelijkheid tot het creëren van 1 of 2 zolderkamertjes.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een binnenplaats met een schuur c.q. werkplaats. Deze binnenplaats is vanuit het pand bereikbaar en heeft tevens een toegang vanuit de Regenboogstraat.

Omschrijving kadastraal object 1069 Wonen met bedrijvigheid ter grootte van 90 centiare

Omschrijving kadastraal object 1070 Berging-stalling ter grootte van 38 centiare

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!