fbpx

Eemweg 31 6

3755 LC Eemnes

Koopprijs €275.000,- kosten koper

Bouwjaar
2007

Omschrijving

Landelijk gelegen aan de rivier de Eem maar toch direct bij de toe- en afrit naar de snelweg A1 bij de afslag Baarn/Eembrugge, ligt een bedrijvencomplex met bijzonder vormgegeven kantoor- en bedrijfsruimtes.

Deze fraaie bedrijfsunits zijn merendeels voorzien van een bedrijfshal op de begane grond met een kantoorruimte op de eerste verdieping. De opvallende boogvormige dakconstructie is voorzien van dakramen die in combinatie met de raampartij bij het balkon zorgen voor een prettige lichtinval.

Eén van deze units in dit complex, unit 6, bieden wij thans aan voor verkoop. Het betreft een representatieve unit met een verhuurbaar vloeroppervlak van 230,6 m², verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Tot het gehuurde behoren 3 eigen parkeerplaatsen.

De unit beschikt op de begane grond over een bedrijfsruimte van 127,4 m² die voorzien is van een glad afgewerkte vloer en een elektrisch bedienbare overheaddeur van 3,5 meter bij 3,6 meter. Deze hal heeft een vrije hoogte van circa 4,10 meter. Een separate entree geeft toegang tot deze hal en de bovenverdieping.
Deze bovenverdieping is ingericht als kantoor met een aparte vergaderruimte en een representatieve open indeling. De ruimte is voorzien van een nette vloerbedekking en een systeemplafond met armaturen. Het aanwezige dakterras van ongeveer 10 m² is bereikbaar  via de openslaande deuren. De totale oppervlakte van de 1e verdieping bedraagt
103,2 m².

Het bedrijventerrein is zeer goed beveiligd met beveiligingscamera’s en verlichting. Middels een hekwerk wordt het terrein volledig afgesloten.

Het bedrijventerrein is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen de A1, de A 27 en de A 28 waardoor zowel het gehele Gooi- en Eemland goed bereikbaar is, maar ook Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht.

Vloeroppervlakte van het object is totaal ca. 230,6 m²  
Begane grond       ca. 127,4 m²  
eerste verdieping  ca. 103,2 m²  

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en heeft de volgende voorzieningen:
• elektrisch te bedienen overheaddeur, afmetingen ca. 3,5 m x 3,6 m;
• geëgaliseerde vloer begane grond;
• vrije hoogte begane grond van 4,10 m;
• vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²;
• vloerbelasting 1e verdieping 500 kg/m²;
• toiletruimte op de begane grond;
• vloerbedekking 1e verdieping;
• systeemplafond 1e verdieping;
• kabelgoten, voorzien van bekabeling cat. 6;
• eigen cv installatie, verwarming middels radiatoren;
• alarminstallatie;
• brandmeldcentrale.

Koopprijs
€ 275.000,00 kosten koper

Servicekosten     
Betreft de bijdrage voor het regelmatig onderhoud van het buitenterrein, terreinbeveiliging (camera’s, hekken), toegangsterrein afsluiting met slagbomen/hek, brievenbussen en naambord aan de weg, buitenverlichting en administratiekosten VVE.

Bestemming
De geldende bestemming is bedrijfsdoeleinden in de milieucategorie 1, 2 en 3.

Aanvaarding
Per direct.

Plattegronden

Delen

Interesse?

Heeft u belangstelling in dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Neem contact op

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!