Marktstraat 48

1411 EB Naarden

VERHUURD

Bouwjaar
1935

Ruimte
96 m²

Bouwlagen
1

Omschrijving

Aan de Marktstraat in het historische Naarden Vesting komt een markant WINKELPAND voor de verhuur beschikbaar. Dit goed onderhouden pand is 96,2 m² groot en biedt vele mogelijkheden op het gebied van detailhandel. De ruimte is thans in gebruik voor de verkoop van kleding en accessoires.

De Marktstraat ligt in het hart van de Vesting. De Marktstraat en directe omgeving bestaat voornamelijk uit horecagelegenheden en antiek – en kledingwinkels die een assortiment voeren dat niet gericht is op de massa.

Naarden Vesting geldt als een van de best bewaarde vestingsteden in Europa, het ademt historie uit en wordt dan ook jaarlijks door duizenden mensen bezocht tijdens een van de vele evenementen of voor een dagje beleving.

OBJECT
De beschikbaar komende winkelruimte ligt op nummer 48 van de Marktstraat, een uitstekende locatie. Het pand valt aan de buitenzijde op door de brede gevel, de fraaie zonweringen en de roedeverdeling op de ramen. De brede gevel zorgt voor een brede etalage, die slechts wordt onderbroken door de trapopgang naar het bovengelegen appartement. Aan de binnenzijde valt het op door de houten vloer, de praktische kastenwanden en de uitstraling.

Op de begane grond heeft de ruimte een gebruiksoppervlakte van 74,9 m². Het souterrain is 21,3 m² groot en kan gebruikt worden voor opslag.
Aan de achterzijde van ruimte bevindt zich een goed toegankelijke binnenplaats, die naast sfeer ook voor extra lichtinval zorgt.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak van de aangeboden ruimte bedraagt 96,2 m² gebruiksoppervlakte, die als volgt is onderverdeeld:
– begane grond : 74,9 m²;
– souterrain : 21,3 m².

Bestemming
De geldende bestemming is detailhandel.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen
• deels houten vloer;
• zonweringen;
• airconditioning installatie;
• deels inbouwspots en overige verlichtingsbronnen;
• 2 kitchenettes;
• cv installatie met radiatoren;
• toiletruimte.

Huurprijs
€ 1.600,00 per maand exclusief de verschuldigde omzetbelasting.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Servicekosten
Servicekosten zijn niet van toepassing, huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de diverse nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. De Marktstraat zelf kent het regime van de blauwe parkeerzone.

Waarborg
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Gunning eigenaar.

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!