fbpx

Energiestraat 29

1411 AR Naarden

VERHUURD

Bouwjaar
Vanaf 1971 tm 1980

Ruimte
191 m²

Bouwlagen
1

Omschrijving

Aan de Energiestraat in Naarden, de entree van bedrijventerrein “Gooimeer Zuid”, komt begin september een fraaie kantoorruimte ter beschikking van circa 191 m² groot. Deze op nummer 29 gelegen kantoorruimte heeft een creatieve uitstraling en is bijzonder geschikt in de combinatie kantoor / showroom.

Het gehele object is aan de binnenzijde volledig gerenoveerd en heeft een complete metamorfose ondergaan: hier is een transparante ruimte ontstaan waarbij goed gebruik is gemaakt van de mogelijkheden die het gebouw heeft.
De buitenzijde volgt in de loop van deze maanden, waarbij ondermeer de vensters worden voorzien van isolerend glas en de gevel een houten lamellen bekleding krijgt.

De ter beschikking komende kantoorruimte ligt op de eerste verdieping en beschikt over voorzieningen zoals een toiletgroep, zonwering en airconditioningsunits. De ruimte is ingedeeld in een tweetal open ruimtes, een kleinere ruimte en een ruime algemene ruimte met de mogelijkheid van een pantry.

Totaal te huren oppervlakte bedraagt circa 191 m².

Onder- / overmaat metrage:
De vloeroppervlakte is indicatief en is niet NEN 2580 gemeten. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening van de huurprijs.

De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
* zonwering;
* armaturen;
* te openen raamdelen;
* scheidingswanden;
* kabelgoten;
* verwarming middels radiatoren;
* toiletruimte;
* airconditioningunits.

Ligging c.q. bereikbaarheid
Het complex is gunstig gelegen in de driehoek Groot-Amsterdam, Almere en het Gooi op het bedrijventerrein Gooimeer Zuid en heeft door zijn ligging aan de A1 en de directe nabijheid van de op – en afrit naar deze snelweg een goede ontsluiting. 

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op openbaar terrein. 

Huurprijs
Aanvangshuurprijs € 1.225,– per maand exclusief de verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Het betreft onderhuur en de verhuurder is huurder van het gehele gebouw. De ruimte is langdurig verhuurd aan deze huurder.

Servicekosten
Maandelijks worden door de verhuurder een voorschot voor de servicekosten in rekening gebracht. Deze servicekosten bestaan uit een nader te bepalen voorschot voor:
* het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
De voorkeur gaat uit naar een lange huurperiode met een minimale huurperiode van 2 jaar met verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Aanvaarding
De verwachting is dat de ruimte aanvang september 2020 kan worden opgeleverd.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen.

Voorbehoud
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!