fbpx

Peperstraat 7

1411 PX Naarden

VERHUURD

Bouwjaar
1910

Ruimte
75 m²

Bouwlagen
2

Omschrijving

In het hart van Naarden Vesting, om de hoek van de Grote Kerk gelegen multifunctionele bedrijfsruimte die geschikt is voor kantoor, atelier of galerie. De voormalige smederij is sfeervol verbouwd en bestaat uit de begane grond en 1e verdieping
De oppervlakte is 75 m² en er bevind zich achter het pand een patiotuin. De ruimte op de 1e verdieping is open tot in de nok, de kapconstructie is in het zicht, voorzien van een lichtstraat, een balkon en een fraai uitzicht op de Grote kerk van Naarden.
Kortom een prachtige plek om te werken!

Indeling: Entree, ontvangstruimte, meterkast, toilet, bergruimte, archiefruimte en douche, 2 werkkamers die grenzen aan de patiotuin.
1e verdieping een grote loftachtige werkruimte met een keuken die voorzien is van inbouw apparatuur, airconditioning en een balkon.

Parkeren: Vrij parkeren voor de deur en op 5 minuten lopen is een groot gratis parkeerterrein beschikbaar.

Bereikbaarheid: Naarden Vesting is goed bereikbaar met de auto snelweg A 1 is op 5 minuten afstand, Amsterdam is 15 minuten, station Naarden/Bussum is op 5 minuten fietsafstand en er stopt een bus op 5 minuten loopafstand.
 
Huurprijs is exclusief voor de kosten van gas, water,elektra en gemeentelijke belastingen. 

Huurtermijn is in overleg

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie dan wel waarborg ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!