fbpx

Amersfoortsestraatweg 9 302

1412 KB Naarden

VERKOCHT

Bouwjaar
Vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakte
69 m²

Kamers
2

Omschrijving

In een lommerijke en parkachtige omgeving gelegen en in een goede staat verkerend licht en modern twee kamer appartement voorzien van een ruim balkon met een fraai uitzicht. Het appartement is gelegen op de derde etage in Residence “Bosch van Bredius” en ligt op loop- en fietsafstand van winkels en de gezellige vesting van Naarden met leuke winkels, terrasjes en een markt op zaterdag.

Indeling: entree, ruime hal met garderobekast, toilet met fontein, ruime en lichte woon/eetkamer met een moderne open keuken die voorzien is van inbouw apparatuur en vanuit de woonkamer is het ruime balkon bereikbaar met een leuk uitzicht en de ochtendzon. Aansluitend bevindt zich de slaapkamer die tevens een toegang heeft tot het balkon en veel kastruimte heeft. Vanuit de hal is de moderne badkamer bereikbaar met een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. De separate berging bevindt zich onder in het souterrain waar tevens logeerkamers beschikbaar zijn.

* het gebouw heeft een sfeervolle entree met een ruime lounge
* het gehele appartement is voorzien van dubbel glas
* het gemeenschappelijk terras en besloten achtertuin ligt op het zuiden
* op werkdagen is er een receptioniste aanwezig die o.a. de koffie verzorgen in de lounge
* de huismeester haalt uw huisvuil op, onderhoud gezamenlijke ruimtes en kan eventueel klusjes opknappen voor u
* de tuinman onderhoudt de geweldige parktuin met zonneterras
* leeftijdsgrens 50+

De kosten voor het wonen in het “Bosch van Bredius” bestaan uit een waarborgsom (€ 1000,- wordt na verkoop onder aftrek van eventueel onbetaalde kosten gerestitueerd), het entreegeld (€ 4000,-) en de servicekosten van € 359,- per maand. Bij bewoning van het appartement door meer dan 1 persoon komt er een toeslag voor elke extra bewoner van € 20,- per maand. Het voorschot voor de verwarming bedraagt € 67,-

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!