fbpx

Binnendelta 2 a,d,e,j

1261 WZ Blaricum

Huurprijs €1.350,- excl btw per maand

Bouwjaar
2021

Ruimte
96 m²

Bouwlagen
1

Omschrijving

Onlangs is in Blaricum het bedrijven complex “Het Hoofdkwartier” gerealiseerd, een complex met een moderne en kwalitatief hoge uitstraling. “Het Hoofdkwartier” is gelegen op BusinessPark 27 in Blaricum aan de Binnendelta en is door zijn optimale bereikbaarheid een perfecte vestigingsplaats voor representatieve bedrijven.

In dit 2 lagen hoge complex, zijn een achttal kwalitatief hoogwaardige units gecreëerd met een oppervlakte per unit van circa 96 m². Kenmerkend voor alle units is de nadruk die op de uitstraling en de duurzaamheid is gelegd.

Van deze acht units zijn op de begane grond een viertal zelfstandige units beschikbaar voor de verhuur. Deze units hebben allen eigen voorzieningen zoals eigen entree, pantry en toiletruimte en worden behangklaar gestuct opgeleverd. Elke unit beschikt over een lucht/water warmtepomp met een warmte-/koelfunctie en 2 eigen parkeerplaatsen.

Kenmerken per unit
Vloeroppervlakte op de begane grond is circa 96 m². De ruimtes zijn niet NEN 2580 gemeten.

Parkeergelegenheid
2 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op openbaar terrein.

Bereikbaarheid
Het complex ligt nabij de snelweg de A27 waardoor het niet alleen een goede ontsluiting heeft naar het Gooi- en Eemland, maar ook naar Amersfoort, Almere, Amsterdam en Utrecht. De op – en afrit naar de A27 is circa 1500 meter.

Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat en heeft de volgende voorzieningen:
– verlaagd systeemplafond;
– LED paneel verlichting/armaturen;
– houten kozijnen met bovenlichten;
– deurbeslag;
– pantry met close in boiler;
– toiletruimte met toilet en fontein;
– binnenwanden behangklaar stucwerk;
– intercominstallatie;
– verwarming en koeling middels lucht/water warmtepomp.

Huurprijs
€ 1.350,00 per maand exclusief de verschuldigde BTW

Servicekosten:
De servicekosten (VvE) bedragen op voorschotbijdrage € 75,- per maand exclusief BTW. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. De servicekosten omvat de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing;
– administratiekosten ad 6%.

Huurtermijn
De voorkeur gaat uit naar een langere huurperiode met een minimale eerste huurperiode van 2 jaar met vervolgens verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kosten nutsbedrijven
De huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de contracten met de nutsbedrijven ten behoeve van de levering van water en elektra.

Bankgarantie
Ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Controle op het gebruik conform de huurovereenkomst
Verhuurder en/of vertegenwoordiger is gerechtigd om het gehuurde periodiek te betreden en te inspecteren met als doel toezien op naleving van het gebruik zoals omschreven en als bedoeld en opgenomen in de huurovereenkomst. De dag- en tijdstip waarop de inspectie plaatsvindt zal in overleg met de huurder worden vastgesteld.

Delen

Interesse?

Heeft u belangstelling in dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Neem contact op

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!