fbpx

Vlietlaan 44 K

1404 CC Bussum

Huurprijs €1.275,- excl btw per maand

Bouwjaar
1900

Omschrijving

Op een markante locatie in het centrum van Bussum gelegen karakteristiek koetshuis met een naastgelegen garage die voor vele doeleinden geschikt is. Het vigerende bestemmingsplan centrum geeft de bestemming “gemengd” met de functieaanduiding erf en garage. Dit houdt in dat de ruimte geschikt is voor opslag en stalling van bijvoorbeeld “oude” auto’s en dergelijke.

De Vlietlaan zal binnenkort een herinrichting ondergaan met als doel de aantrekkelijkheid van de Vlietlaan te verhogen. Er komt meer groen en ruimte voor de fietsers. Ook komen en stroken om te laden en lossen zodat de winkels en bedrijven beter bereikbaar worden. Kijk op: gooisemeren.nl/vlietlaan

Indeling: entree garage van 13 m² en een trap naar een bergzolder

Indeling koetshuis : entree, hal, toilet, bergkast, toegang tot een grote vrije ruimte van ca. 90 m² en een vaste trap naar de eerste verdieping met een grote ruimte van ca. 68 m² Het koetshuis is ook bereikbaar middels openslaande deuren.

*Leuke ligging in het centrum van Bussum op loopafstand van het Station.
*goede parkeermogelijkheden
*parkeervergunning mogelijk
*voor vele doeleinden geschikt

Huurprijs € 1275,– per maand is exclusief voor de kosten van gas, water,elektra en gemeentelijke belastingen. Huurtermijn is in overleg

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie dan wel waarborg ter grootte van 3 maanden huurverplichtingen.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Plattegronden

Delen

Interesse?

Heeft u belangstelling in dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Neem contact op

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!