fbpx

Oude Haven 4

1411 SB Naarden

VERKOCHT

Bouwjaar
2020

Oppervlakte
201 m²

Perceel
64 m²

Kamers
8

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes in de vesting van Naarden gelegen nieuw gebouwd royaal vesting herenhuis met een groot souterrain die vele mogelijkheden biedt. De woning is gebouwd met deugdelijke moderne materialen, installaties, optimaal geïsoleerd (A label) en zal casco worden opgeleverd. Kortom alleen nog zelf stucen, een keuken, sanitair en vloeren plaatsen en u woont op een prachtige plek aan de Oude haven van Naarden vesting in een nieuw herenhuis met een woonoppervlakte van ruim 200 m². In de kap is een loggia gecreëerd met een leuk uitzicht en de avondzon.

Indeling: entree, hal, meterkast, toilet, royale living met de mogelijkheid voor een open haard en aansluitend een open woonkeuken met zicht op het idyllische straatje de Katrepel. Vanuit de hal is het souterrain bereikbaar met een oppervlakte van circa 55 m² met vele mogelijkheden, zoals een fitness, chill/game-ruimte, bioscoop of slapen. Het souterrain is voorzien van 2 ramen.

1e verdieping: overloop, masterbedroom (24 m²), nog twee in grootte variërende slaapkamers, een royale badkamer met de mogelijkheid voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel en een separaat toilet.

2e verdieping: overloop, stookruimte, 2 ruime slaapkamers, een loggia van 7,7 m² met leuk uitzicht en de middag/avondzon. Mogelijkheid voor een 2e badkamer.

* ideale gezinswoning met alle voorzieningen op loopafstand
* gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Schiphol
* optimaal geïsoleerde woning
* gezellige horeca en terrassen om de hoek
* prima (gratis) parkeervoorzieningen
* autoluw gedeelte van de vesting

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!