fbpx

Prinses Marijkehof 6

1411 CM Naarden

VERKOCHT

Bouwjaar
1960

Oppervlakte
113 m²

Perceel
178 m²

Kamers
5

Omschrijving

Rustig gelegen gezinswoning in kindvriendelijk hofje in Naarden. Deze lichte woning heeft een leuke voortuin, diepe en zonnige achtertuin met achterom, twee schuren, is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een dakkapel met een nokverhoging. In de buurt is het gratis parkeren, de winkels en scholen zijn op loopafstand en het is 5 minuten fietsen naar het station. Nabij de historische vesting en sportfaciliteiten. Kortom een ideale gezinswoning.

Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, ruime woon/eetkamer, aansluitend uitgebouwde keuken met provisie kelderkast, een ruime eethoek en aansluitend de voormalige schuur die gebruikt kan worden als werkkamer of bijkeuken.

1e verdieping: overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer met douche, een wastafelmeubel en een separaat toilet.

2e verdieping via een vaste trap met een voorzolder met veel bergruimte en een leuke slaapkamer die voorzien is van een dakkapel met nokverhoging.

De achterzijde uitbouw, diepe achtertuin en het nabije plantsoen met parkeerruimte maakt de woning bijzonder ruimtelijk.

* Fijne ligging met alle faciliteiten op loop en fietsafstand;
* Kindvriendelijke buurt met speeltuintje voor de deur;
* Gratis parkeergelegenheid in de straat;
* Gunstige ligging t.o.v. Amsterdam/Schiphol;
* Naarden Vesting op loopafstand met gezellige terrassen en op zaterdag de markt.

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!