Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Pastoorstraat 18 in Naarden 1411 SE

Pastoorstraat 18

1411 SE Naarden
Huurprijs € 1.000,- p.m.
035-6955011

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 76 m² In units vanaf 76 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In de Vesting van Naarden, op de hoek van de Cattenhagestraat en de Pastoorstraat gelegen winkelruimte van circa 76 m². Op deze geweldige locatie was voorheen het postkantoor van de gemeente Naarden gehuisvest en is mede daardoor lokaal al zeer bekend. De winkelruimte zelf heeft een sfeervolle...
Lees meer

Omschrijving

In de Vesting van Naarden, op de hoek van de Cattenhagestraat en de Pastoorstraat gelegen winkelruimte van circa 76 m². Op deze geweldige locatie was voorheen het postkantoor van de gemeente Naarden gehuisvest en is mede daardoor lokaal al zeer bekend. De winkelruimte zelf heeft een sfeervolle uitstraling en is voor vele detaildoeleinden geschikt.

De netto vloeroppervlakte bedraagt 76 m² waarvan 48 m² verkoopoppervlak. De overige ruimte betreft kantoorruimte/dagverblijf met aansluitend een compleet ingerichte pantry.

Opleveringsniveau:
* baliekast;
* vitrinekast;
* pantry;
* toiletgroep.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid; de Cattenhagestraat zelf kent het regime van een blauwe parkeerzone.

Bereikbaarheid:
De Vesting is door de nabijheid van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Huurprijs:
Aanvangshuurprijs € 1.000,-- per maand;  
In het 2e huurjaar wordt de huurprijs verhoogd naar € 1.100,00 per maand; 
In het 3e huurjaar wordt de huurprijs verhoogd naar € 1.200,00 per maand.   

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Voor het eerst, drie jaar na aanvang van de huurovereenkomst.   

Servicekosten:
Een voorschot van € 175,00 inclusief de verschuldigde btw die maandelijks in rekening wordt gebracht voor de kosten van gas, water en elektra.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Oplevering:
In overleg.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 175,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 76 m² Verkoopoppervlakte 48 m² Perceeloppervlakte 232 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 76 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
76 m²
In units vanaf
76 m²
Verkoop vloeroppervlakte
48 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.