Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Cattenhagestraat 4 Unit 4 in Naarden 1411 CT

Cattenhagestraat 4 unit 4

1411 CT Naarden
Huurprijs € 950,- p.m.
035-6955011

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² In units vanaf 28 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Naarden Vesting geldt als een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en is beroemd om zijn unieke stervorm. Naarden Vesting ademt historie uit en geniet verdere bekendheid door evenementen als de Matthäus Passion en het Fotofestival. Kortom een stad die meer en meer bekendheid geniet....
Lees meer

Omschrijving

Naarden Vesting geldt als een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en is beroemd om zijn unieke stervorm. Naarden Vesting ademt historie uit en geniet verdere bekendheid door evenementen als de Matthäus Passion en het Fotofestival. Kortom een stad die meer en meer bekendheid geniet.  

Object:
Op een prachtige locatie in de historische Vesting van Naarden aan de Cattenhagestraat komt in een voornaam en hoogwaardig afgewerkte kantoorvilla een ruime turn key kantoorunit voor de verhuur beschikbaar.
Deze kantoorunit heeft een oppervlakte van circa 28 m² en beschikt over fraaie, hoge plafonds. Omdat de unit voorzien is van schuifdeuren is de ruimte te splitsen in twee delen. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een prachtige vestingtuin, die voor algemeen gebruik is van de kantoorhuurders. 

Oppervlakte:    
De totale vloeroppervlakte bedraagt inclusief 28 m², dit is inclusief de toedeling van de algemene ruimtes en is gemeten aan de hand van tekeningen. 

Opleveringsdatum:
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau algemeen:
- voorzien van c.v. en radiatoren;
- gemeenschappelijke tuin met achterom en schuurtje;
- geheel voorzien van Wifi;
- bel- intercominstallatie;
- representatieve vloer;
- gemeenschappelijke pantry;
- gemeenschappelijke toiletgroep.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid; de Cattenhagestraat zelf kent het regime van een blauwe parkeerzone.

Bereikbaarheid:
De Vesting is door de nabijheid van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 

Aanvangshuurprijs:
€  950,-- per maand

Servicekosten:
Een voorschot van € 81,67 die maandelijks in rekening wordt gebracht voor de kosten van gas, water en elektra. 

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huurverplichtingen.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Huurtermijn:
Nader overeen te komen. 

Huurbetaling:
Per maand vooruit.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 81,67 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 28 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 28 m² Locatie Woonomgeving Locatie toelichting Parkeren blauwe zone voor de deur Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
28 m²
In units vanaf
28 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.