Mijn favorieten

Verhuur woningen en bedrijfspanden

Wij helpen u de beste overeenkomst te realiseren
 
Wilt u voor korte of langere tijd uw woning of bedrijfsruimte verhuren? Wij zoeken de geschikte huurder zodat u verzekerd bent van een bezetting voor de termijn die u wenst.
 
Een woning verhuren is minder eenvoudig dan u wellicht denkt. Dat heeft onder andere te maken met een voortdurend wisselende regelgeving en marktsituatie. Dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk, kennis van huurrecht en wetgeving kunnen wij u inzicht geven in de mogelijkheden om de beste overeenkomst te realiseren.
 
Ook zetten wij graag onze expertise en kennis in voor het op de markt brengen van uw bedrijfspand. Onder andere door het benaderen van potentiele huurders, verstrekken van informatie aan geïnteresseerden, begeleiden van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst.
 
Uiteraard blijft Michiel Koudijs Makelaardij ook na het tekenen van het huurcontract betrokken en het aanspreekpunt voor vragen.


Graag maken wij ook goede afspraken met u over het beheer van uw woning of bedrijfspand tijdens de gehele verhuurperiode. Wij blijven altijd betrokken, ook nadat de huurperiode is ingegaan, wij zijn staan atlijd klaar voor u..... 

Michiel Koudijs & zijn team zijn allen een zeer ervaren en is er ook voor u als het even tegenzit, kortom een makelaar waar u op kunt bouwen en vertrouwen!