Mijn favorieten

Taxaties en vrijblijvend waardeadvies

Uw woning of bedrijfspand op waarde geschat

Heeft u een NWWI-taxatie (gevalideerd taxatierapport) nodig? Of een waardebepaling ? Of een niet gevalideerd taxatierapport ?Michiel Koudijs Makelaardij verzorgt taxaties voor alle typen woningen en bedrijfspanden.

De taxatie is een objectieve waardebepaling van uw onroerend goed waarbij naast de bouwkundige staat ook o.a. de courantheid, marktsituatie en juridische aspecten worden belicht. Vaak is dit ten behoeve van de aan- of verkoop van een woning, maar bijvoorbeeld ook voor een verbouwing, oversluiten van een hypotheek, bepalen van de WOZ-waarde of het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting.

Onze gecertificeerde taxateurs stellen een helder, deskundig en objectief taxatierapport op voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en ingeschreven in het VastgoedCert register. Dit houdt in dat wij volledig taxatiebevoegd zijn en dat onze NWWI-taxaties door iedere instantie worden geaccepteerd.

Vrijblijvend waardeadvies

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw huis en bent u benieuwd hoeveel uw huidige woning waard is? Of denkt u na over een verbouwing? Michiel Koudijs Makelaardij biedt u een gratis en vrijblijvend waardeadvies aan waarmee u een helder inzicht krijgt in de waarde van uw onroerend goed.
 
Voor vragen of het maken van een afspraak, ons team staat voor u klaar!