fbpx

Ons kantoor

Michiel Koudijs heeft in ruim 40 jaar een uitstekende naam opgebouwd in de regio Gooi en Vechtstreek. Michiel Koudijs is de derde generatie uit de makelaarsfamilie Koudijs. Ons kantoor zit sinds 1998 gevestigd in de Naarden-Vesting. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de NVM gezien onze focus op expertise, betrouwbaarheid en service.
­
Wij zijn er trots op dat we al drie generaties lang het makelaarsvak uitoefenen, maar onze kracht ligt bovenal in onze persoonlijke aanpak, sterke betrokkenheid, deskundigheid en actuele markt- en vakkennis. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxaties – de tevredenheid van onze klanten is zeer groot.­
­
Onze enthousiaste, betrokken ­en gecertificeerde makelaars hebben jarenlange ervaring in het vak en kennen de markt door-en-door. Van het kopen of verkopen van een huis tot de taxatie, aan- en verhuur van woningen en bedrijfspanden – wij staan in alle fasen van het proces graag voor u klaar. Ook voor overig advies op het gebied van woning- of bedrijfsmakelaardij kunt u uiteraard bij ons terecht.
­
U bent van harte welkom in ons sfeervolle kantoor in het hart van Naarden-Vesting!

Michiel Koudijs
Makelaar -Taxateur
info@michielkoudijs.nl 
035-6955011
06-54373834

Arjen Vogelzang
Vastgoedadviseur
bedrijfsmatig onroerend goed
avogelzang@michielkoudijs.nl
035-6955011
06-22299047

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!