fbpx

Taxatie en waardeadvies

Vraag nu een gratis waardeadvies aan!

Woningbezitters laten hun huis vaker taxeren dan ooit. Dat is niet voor niets, aangezien een woningtaxatie veel verschillende doelen dient. Natuurlijk is een woningtaxatie een vereiste voor de financiering bij de aankoop van een huis. Maar met de huidige rentestand benutten veel huiseigenaren ook de mogelijkheid om hun bestaande hypotheek aan te passen of over te sluiten om zo tot een verlaging van hun renteklasse te komen. Dit zorgt simpelweg voor structureel lagere maandlasten.

Meest voorkomende redenen vooreen woningtaxatie:

Voordelig, snel & kundig!

Met ruim 40 jaar ervaring durven wij met zekerheid te zeggen dat Michiel Koudijs Makelaars dé perfecte partner is voor een kundige en voordelige taxatie van uw woning. In de huidige woningmarkt is het van groot belang dat uw taxateur kennis en ervaring heeft met het zorgvuldig opstellen van een taxatierapport. Onze gecertificeerde taxateurs zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), en stellen een helder, deskundig en objectief taxatierapport op dat bij iedere instantie wordt geaccepteerd.

Bij Michiel Koudijs Makelaars laat u uw woning al taxeren vanaf € 800,-. Dit is inclusief BTW, kadastrale kosten en NWWI.

Wij zorgen dat u een volledig NWWI-gevalideerd taxatierapport (Nederlands Woning Waarde Instituut) krijgt waarin o.a. de volgende aspecten worden meegenomen:

Michiel Koudijs Makelaars taxeert alle typen woningen in en rondom Almere, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bilthoven, Bussum, Diemen, Eemnes, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Soest en Weesp.

Vrijblijvend waardeadvies

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw huis en bent u benieuwd hoeveel uw huidige woning waard is of wilt u ook profiteren van een verlaging van uw hypotheekrente? Michiel Koudijs Makelaars biedt u een gratis en vrijblijvend waardeadvies aan waarmee u een helder inzicht krijgt in de mogelijkheden die bij u en uw huis passen!

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder!

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!