Taxatie en waardeadvies

Uw woning op waarde geschat!

Heeft u een NWWI-taxatie (gevalideerd taxatierapport) nodig? Of een niet gevalideerd taxatierapport? Michiel Koudijs Makelaars verzorgt taxaties voor alle typen woningen.

De taxatie is een objectieve waardebepaling van uw onroerend goed waarbij naast de bouwkundige staat ook o.a. de courantheid, marktsituatie en juridische aspecten worden belicht. Vaak is dit ten behoeve van de aan- of verkoop van een woning, maar bijvoorbeeld ook voor een verbouwing, oversluiten van een hypotheek, bepalen van de WOZ-waarde of het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting.

Onze gecertificeerde taxateurs stellen een helder, deskundig en objectief taxatierapport op voor zowel woonhuizen als appartementen. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en ingeschreven in het NRVT register. Dit houdt in dat wij volledig taxatiebevoegd zijn en dat onze NWWI-taxaties door iedere instantie worden geaccepteerd.

Vrijblijvend waardeadvies

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw huis en bent u benieuwd hoeveel uw huidige woning waard is? Of denkt u na over een verbouwing? Michiel Koudijs Makelaars biedt u een gratis en vrijblijvend waardeadvies aan waarmee u een helder inzicht krijgt in de waarde van uw woning.

Voor vragen of het maken van een afspraak, ons team staat voor u klaar!

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!