Uw woning verkopen?

Zeer gedreven om het hoogst haalbare te realiseren!

Uw woning verkopen is een hele stap. Er zijn veel zaken die u graag goed regelt om de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij begeleiden u in de verkoopprocedure van het begin tot het einde. Wij­ weten waar de accenten geplaatst moeten worden en zijn zeer gedreven om voor u het hoogst haalbare te realiseren.
Dat begint bij het opstellen van uw persoonlijke verkoopplan om zo zorgeloos en verantwoord uw woning te verkopen. Wij adviseren u voor de woning in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en daarna. Hierbij worden ook alle juridische aspecten meegenomen.

Uitstekende presentatie

Bij de verkoop van uw woning is een goede en onderscheidende presentatie erg belangrijk. Michiel Koudijs Makelaars besteedt hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure, professionele woningfotografie, vervaardiging van plattegronden conform NEN2580, vermelding op www.funda.nl en www.michielkoudijs.nl. Uiteraard krijgt uw woning een plek in onze etalage die dagelijks door vele mensen bekeken wordt. Hiernaast maken wij gebruik van strategische e-mailmarketing en sociale media, waardoor u woning direct onder de aandacht van een groep potentiële kopers komt.
­
Wat u van ons kunt verwachten:

­Ook na oplevering van uw woning zijn wij te allen tijden beschikbaar voor vragen.

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!