Verhuur van woning of bedrijfspand

Wij helpen u de beste overeenkomst te realiseren!
 
Wilt u voor korte of langere tijd uw woning of bedrijfsruimte verhuren? Wij zoeken de geschikte huurder zodat u verzekerd bent van een bezetting voor de termijn die u wenst.
 
Een woning verhuren is minder eenvoudig dan u wellicht denkt. Dat heeft onder andere te maken met een voortdurend wisselende regelgeving en marktsituatie. Dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk, kennis van huurrecht en wetgeving kunnen wij u inzicht geven in de mogelijkheden om de beste overeenkomst te realiseren.
 
Ook zetten wij graag onze expertise en kennis in voor het op de markt brengen van uw bedrijfspand. Onder andere door het benaderen van potentiële huurders, verstrekken van informatie aan geïnteresseerden, begeleiden van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst.
 
Uiteraard blijft Michiel Koudijs Makelaars ook na het tekenen van het huurcontract betrokken en het aanspreekpunt voor vragen, ook nadat de huurperiode is ingegaan staan wij altijd voor u klaar.

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!