fbpx

Marktstraat 3

1411 CX Naarden

VERHUURD

Bouwjaar
1968

Ruimte
69 m²

Bouwlagen
1

Omschrijving

Naarden-Vesting ligt centraal in ‘t Gooi, een regio met veel hoogopgeleide, koopkrachtige, inwoners. De Vesting leent zich uitstekend om deze doelgroep te bedienen met onderscheidende winkels, die een assortiment voeren dat niet gericht is op de massa. Dat trekt fun shoppers aan die de beleving van het winkelen in de Vesting zeer waarderen en vaak ook combineren met een bezoek aan één van de vele leuke restaurants, terrassen of koffiebars. Naast deze specifieke groep consumenten wordt de Vesting jaarlijks door duizenden mensen bezocht voor een dagje uit of tijdens een van de vele evenementen. 

Het hart van de Vesting is de Marktstraat. In deze straat op nummer 3 komt op binnenkort één van de twee winkelunits beschikbaar. Marktstraat 3 is uitstekend gepositioneerd op minder dan 50 meter afstand van het schitterende stadhuis van Naarden, vlakbij de wekelijkse zaterdagmarkt en met volop gratis parkeerruimte op een steenworp afstand. De Marktstraat zelf kent het regime van een blauwe parkeerzone.

De beschikbaar komende winkelunit A heeft een hoog afwerkingsniveau en een geweldige uitstraling, met een grote etalage met een fraaie zonwering. Er is een scheidingswand tussen unit A en B met een opening in de vorm van een kamer en suite, waardoor de twee winkelruimten, in overleg, eenvoudig gekoppeld kunnen worden en ondernemers elkaar kunnen versterken en makkelijk kunnen samenwerken.

Unit A is vanaf mei 2021 beschikbaar (in overleg mogelijk eerder) en wordt gebruiksklaar opgeleverd. De ruimte is recent gerenoveerd en beschikt onder meer over een professioneel LED verlichtingssysteem en een moderne infraroodverwarming waardoor de energiekosten beperkt zijn. De unit beschikt over een eigen moderne pantry en toiletruimte. 

De winkelruimte wordt verhuurd door een particulier die meedenkt met de huurder en die openstaat voor flexibele huurvormen.

Vloeroppervlak
Het totale vloeroppervlak van de aangeboden ruimte bedraagt 69,2 m² b.v.o. / 64.6 m² v.v.o.:

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen
• keuken met diverse apparatuur;
• zonneschermen; 
• infraroodverwarmingsinstallatie. 
• LED verlichtingssysteem.
• toiletruimte.

Huurprijs
€ 1.250,00 per maand. Over de huurprijs is geen btw verschuldigd. 

Servicekosten
Deze bedragen € 125,00 per maand en is exclusief de verschuldigde btw. 

De servicekosten worden berekend voor de navolgende leveringen en diensten:
• levering van water;
• levering van elektra;
• onderhoud zonwering;

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. De Marktstraat kent het regime van de blauwe parkeerzone.

Borg 
Ter grootte van 3 maanden huur

Huurprijsaanpassingen
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Gunning eigenaar.

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!