Pastoorstraat 18

1411 SE Naarden

VERHUURD

Bouwjaar
Tot 1906

Ruimte
76 m²

Bouwlagen
1

Omschrijving

In de Vesting van Naarden, op de hoek van de Cattenhagestraat en de Pastoorstraat gelegen winkelruimte van circa 76 m². Op deze geweldige locatie was voorheen het postkantoor van de gemeente Naarden gehuisvest en is mede daardoor lokaal al zeer bekend. De winkelruimte zelf heeft een sfeervolle uitstraling en is voor vele detaildoeleinden geschikt.

De netto vloeroppervlakte bedraagt 76 m² waarvan 48 m² verkoopoppervlak. De overige ruimte betreft kantoorruimte/dagverblijf met aansluitend een compleet ingerichte pantry.

Opleveringsniveau:
* baliekast;
* vitrinekast;
* pantry;
* toiletgroep.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid; de Cattenhagestraat zelf kent het regime van een blauwe parkeerzone.

Bereikbaarheid:
De Vesting is door de nabijheid van de diverse uitvalswegen en openbaar vervoer voorzieningen goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Huurprijs:
Aanvangshuurprijs € 1.000,– per maand;  
In het 2e huurjaar wordt de huurprijs verhoogd naar € 1.100,00 per maand; 
In het 3e huurjaar wordt de huurprijs verhoogd naar € 1.200,00 per maand.   

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Voor het eerst, drie jaar na aanvang van de huurovereenkomst.   

Servicekosten:
Een voorschot van € 175,00 inclusief de verschuldigde btw die maandelijks in rekening wordt gebracht voor de kosten van gas, water en elektra.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een 3 maanden huurverplichtingen te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Oplevering:
In overleg.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Plattegronden

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!