fbpx

Cattenhagestraat 53

1411 CS Naarden

VERKOCHT

Bouwjaar
Tot 1906

Oppervlakte
101 m²

Perceel
137 m²

Kamers
4

Omschrijving

Op een leuke locatie in de vesting van Naarden gelegen vestingwoning met een ruime tuin die voorzien is van een stenen schuur, klompenhok en een leuke waranda. In de tuin die goed op de zon ligt bevindt zich een authentieke waterput en biedt veel privacy. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van alles wat de Vesting te bieden heeft, zoals onder andere vele leuke horecagelegenheden, een basisschool, de kleinste Albert Heijn van Nederland, een leuke markt op zaterdag en dicht bij Amsterdam/Schiphol.

Indeling : entree, hal, meterkast, ruime woon/eetkamer met fraaie open haard, openslaande deuren naar de waranda en tuin, aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, vanuit de keuken is via een hal de prachtige kelder met gewelven bereikbaar en het ruime toilet met fontein. De begane grond kan aanzienlijk worden vergroot door aan de achterzijde over de volle breedte vergunningvrij uit te bouwen en eventueel de keuken naar de achterzijde te verplaatsen, waardoor er een mooie woonkeuken ontstaat. Dit kan overigens zonder het authentieke karakter van de woning aan te tasten.

1e verdieping: overloop, 2 grote slaapkamers met mooie balkenpartijen/sporenkap constructies, eenvoudig is een derde slaapkamer te realiseren, een inloopkast en een badkamer die voorzien is van een ligbad en toilet. De 1e etage is eenvoudig efficiënter in te delen waardoor er meer slaapkamers ontstaat (tekeningen zijn beschikbaar).

2e verdieping: bergzolder via een losse trap met berging en de c.v. opstelling.

* Woning volledig voorzien van een nieuw geïsoleerd dak.
* Keuken betreft een showmodel.
* Vrij parkeren en op loopafstand van Bastion Nieuw Molen (gratis parkeren).
* Woning heeft een monumentale uitstraling maar is geen monument.
* Alle faciliteiten op loopafstand en 10 minuten van het station.
* Veel authentieke details.

Delen

Vragen?

Heeft u een vraag over dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!