fbpx

Kolonel Michaelstraat 39

1411 VL Naarden

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwjaar
1960

Oppervlakte
105 m²

Perceel
152 m²

Kamers
6

Omschrijving

In tuindorp Keverdijk gelegen onlangs onder architectuur van Denc Architecten geheel gerenoveerde en royaal uitgebouwde middenwoning met een zonnige voor en achtertuin. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor de begane grond bijzonder ruim is geworden. Door de gunstige ligging t.o.v. scholen en de winkels om de hoek is dit bij uitstek een ideale gezinswoning.

Indeling: entree, hal, modern toilet met fontein, meterkast, trapkast, royaal uitgebouwde woon/eetkamer met een moderne luxe keuken die voorzien is van Bosch inbouw apparatuur en een Quooker, openslaande deuren naar de nieuw aangelegde tuin en een tweede kamer die gebruikt kan worden als werkkamer (ideaal voor thuiswerken).

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten, studeerkamer, ruime luxe badkamer die voorzien is van een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafelmeubel.

2e verdieping bereikbaar via een vaste trap en voorzien van een grote dakkapel over de volle breedte met een nokverhoging. De 2e verdieping is voorzien van een voorzolder met de c.v. opstelling, wasmachine aansluiting en een ruime slaapkamer.

*Woning is onlangs geheel gerenoveerd en uitgebouwd op de begane grond en 2e verdieping.
*Gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en Schiphol.
*Gratis parkeren voor de deur.
*Alle faciliteiten op loop en fietsafstand
*Leuke ligging nabij Naarden Vesting

Plattegronden

Delen

Interesse?

Heeft u belangstelling in dit object?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Michiel Koudijs Makelaars
Cattenhagestraat 2
1411 CT Naarden

Neem contact op

Michiel Koudijs Makelaars vanaf de allereerste stap, het overhandigen van de sleutel én daarna!